Welkom

Deze website laat wat Cuboro-creaties van “De Korevaars” (jong en oud) zien. Steeds als een knikkerbaan af is, staan we voor het dilemma: verder bouwen en dus afbreken of laten staan om er nog even van te genieten. We kiezen er voor om de bouwsels te filmen en te fotograferen, zodat we er nog van kunnen genieten, maar ondertussen weer verder gebouwd kan worden.
We zetten sommige van deze bouwsels op deze website, omdat we het zelf ook erg leuk vinden om ideeën op te doen op internet.

Heb je zin in moeilijke, makkelijke en verrassende opdrachten, leuke ideeën voor nog meer “Cuboro-plezier”  Kijk dan bij de Uitdagingen

Hartelijke groeten,
Familie Korevaar

Cuboro.

Wij bouwen met Cuboro, eindeloze mogelijkheden om de knikker te laten rollen. Van eenvoudig tot uiterst complex.

Onze bouwsels..

30 “4×3 Times”
Kleine efficiënte Cuboro knikkerbaan. Met slechts 14 blokken rolt de knikker eenroute van 21 blokken, de blokken worden gemiddeld 1,5 keer benut.4 Blokken worden zelfs…
Read More
22 “Brug en Burcht”
Heen en weer, daarna lekker slingeren door de “burcht” om vervolgens door een “ondergrondse” gang naar buiten te komen.
Read More
17 “Links-rechts”
Aanrollen, naar links, naar rechts en in 2 bochten er uitrollen. (1e 3 foto’s) Later uitgebreid met 2e route. (3 foto’s)
Read More
15 “Slinger & rondom”
Eenvoudige knikkerbaan, route is grotendeels zichtbaar. Het begin is op 2,5 blokken hoogte, de knikker legt een route af van 45 blokken.
Read More

Wij bouwen niet alleen met Cuboro. Bekijk ons YouTube kanaal of onze website www.dekorevaars.nl